--20-- EVALUAREA INTREPRINDERILOR - Evaluari Imobiliare Mures
Evaluari Imobiliare Mures


Evaluarea Intreprinderilor
  miercuri, 02 Feb 2011        Evaluari Imobiliare



Evaluarea de întreprinderi reprezintă un serviciu profesional, o activitate complexă realizată de o echipă de specialiști cu pregătire în domenii variate (economie, contabilitate, juridic, construcții, inginerie).
Activitatea de evaluare este condusă de un expert evaluator, membru ANEVAR, evaluator de întreprinderi.

În cadrul procesului de evaluare sunt realizate rapoarte de evaluare pentru întreprinderi, proprietăți specializate,proprietăți generatoare de venit, societăți comerciale, hoteluri, restaurante, stații de benzină, cazinouri, teatre si cinematografe.
Evaluarea activelor necorporale de tipul licențelor, brevetelor de invenții, modelelor si desenelor industriale, mărcilor, website-urilor, este parte componentă din procesul de evaluare a întreprinderii.

Rapoartele de evaluare de întreprinderi se adresează acționarilor, investitorilor, personalului angajat al intreprinderii, creditorilor, institutiilor statului.

Procesul de evaluare al întreprinderii:
- analiza diagnostic, în urma careia se identifică punctele tari, punctele slabe, oportunitățile si riscurile;
- aprecierea fezabilității transferului de proprietate, respectiv dreptul de proprietate asupra acțiunilor sau părților sociale;
- obținerea informațiilor calitative necesare pentru a estima o valoare punctuală sau un interval rezonabil al valorii întreprinderii.


Evaluari Imobiliare




CONTACT

          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII


CATEGORII OFERTE
IMOBILIARE




               
     
X